Bestuur

Contactpersoon

Positie:
Secretaris

Overige informatie

Overige informatie:

Het is belangrijk dat er samenwerking is tussen plaatselijke ondernemers, contacten worden onderhouden en de belangen van ondernemers worden behartigd zowel op lokaal als nationaal niveau.
De aansluiting van de plaatselijke vereniging bij MKB Nederland zorgt ervoor dat de plaatselijke vereniging van informatie wordt voorzien en zo nodig ondersteund wordt.
Dat waren voor mijn redenen om me meer dan 25 jaar geleden aan te sluiten bij MKB Schaijk-Reek.
Sinds 1971 woon ik in Schaijk. Ik ben getrouwd met Jeanne Manders en we hebben 3 volwassen kinderen en ook 3 kleinkinderen.
In 1982 ben ik een accountantskantoor gestart, dat vanaf 1984 in Schaijk was gevestigd in het voormalige gemeentehuis aan de Pastoor van Winkelstraat.
Toen ik het wat kalmer aan kon gaan doen en pensioen in zicht kwam, ben ik sinds begin 2009 bestuurslid geworden van MKB Schaijk-Reek.
In eerste instantie was mijn taak zowel secretaris als penningmeester.
De taak van penningmeester is behoorlijk uitgebreid door de activiteiten van Schaijk een Werelddorp. Daarom ben ik vanaf 2013 enkel penningmeester. Dat is ook beter vanwege de gewenste functiescheiding.
Vanuit mijn beroep als accountant heb ik altijd veel te maken gehad met ondernemers in het midden en kleinbedrijf. Daardoor ken ik nogal wat ondernemers, heb ik behoorlijk ervaren wat er bij ondernemers speelt en voel ik me erbij betrokken.
Ondertussen ben ik met pensioen maar adviseer nog regelmatig ondernemers en particulieren en begeleid enkele starters. Op deze wijze blijft ik erbij betrokken.

Naast bestuurlid van MKB ben ik penningmeester van de fotoclub en de Stichting Vrienden van het Hertenpark. Tevens heb ik zitting gehad in een werkgroep voor fondsverwerving voor de restauratie van de kerk en voor fusie van de parochies. Nog niet zo lang geleden was ik lid van de ledenraad van de Rabobank Oss e.o..

Ik heb ook nog wat hobby's.
Ik lees regelmatig, ben al 35 jaar lid van koor Schalmei, vind techniek leuk, maar ook tuinieren, o.a. dahlia's kweken en het monteren van zelf gemaakte (vakantie) video films en foto's.
Als we vrij zijn ga ik samen met mijn vrouw er graag op uit met onze camper.
Scandinavië is daarbij mijn favoriete bestemming.