Organisatie

Organisatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed dictum dolor ac turpis porttitor condimentum. Morbi diam dui, venenatis ac massa id, ultrices pharetra nisl. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur quis tellus quis enim viverra vulputate ac sed dui. Phasellus molestie tempus purus, quis tempus sem pharetra varius. Morbi nisi dui, iaculis et accumsan ac, aliquet id velit. Nullam convallis imperdiet lacus id sodales.

Naast het dagelijks bestuur bestaat het bestuur uit een aantal kartrekkers die ieder een eigen commissie vormen om zaken voor elkaar te krijgen. De commissies zijn ontstaan vanuit het initiatief Schaijk een Werelddorp.

MKB Schaijk Reek behartigt de belangen van haar leden richting gemeente, provincie en andere organisaties waarmee ondernemers te maken hebben. Alleen samen staan we sterk in het zoeken naar oplossingen voor vraagstukken in een steeds complexer wordende markt.

MKB Schaijk en Reek is initiatiefnemer van Schaijk een Werelddorp. Schaijk een Werelddorp heeft als doelstelling om de leefbaarheid van Schaijk en Reek te bevorderen. Met een diversiteit aan evenementen, samenwerkingsverbanden en nieuwe initiatieven timmert Schaijk een Werelddorp aan de toekomst van Schaijk en Reek.

Bent u lid van MKB Schaijk Reek, dan bent u tevens lid bent van de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland.
De Koninklijke Vereniging MKB-Nederland is de grootste belangenorganisatie voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.