Nieuws

Deze avond waren wij te gast bij Tennisvereniging De Witte Schare in Schaijk. Een geweldig, goed georganiseerde avond door de tennisvereniging in samenwerking met MKB Schaijk-Reek. Een goede opkomst en twee ondernemende avonturiers in ons midden die ons meenamen in hun avonturen van afgelopen jaar.

De bijeenkomst werd voor de eerste keer voorafgegaan door een sportieve activiteit in de vorm van een tennisclinic die gegeven werd door de tennisvereniging. Mooi om te zien hoe je elkaar op deze manier kunt versterken en onderling de band kunt versterken. Na het officiële gedeelte door onze voorzitter, Mark Steetsel namens Winterfestijn Schaijk 2018 en het welkomstwoord door John Manders van De Witte Schare was het de beurt aan de échte Schaijkse avonturiers.

Eric Visschers:
Deze avonturier pur sang stak met zijn zeilboot (5.000 km) de Atlantische Oceaan over, drie weken non-stop varen! 24 uur per dag zeilen, onstuimige weersomstandigheden, niemand in de buurt en dus volledig aangewezen op jezelf. Eric, ondersteund door zijn vrouw, heeft een inspirerend verhaal, met mooie foto’s, gehouden over zijn ervaringen tijdens deze tocht. De grote uitdagingen van het wisselende weer, het wakker moeten blijven, drie uur op en drie uur af en de bijzondere ervaring van het meezwemmen van dolfijnen en walvissen.

Paul van Zummeren:
Viervoudig deelnemer aan de grootste rally van de wereld: “The Carbage Run”. Vol enthousiasme heeft Paul verteld over zijn belevenissen, voorbereidingen en de hindernissen die hij heeft moeten nemen voor- en tijdens deze tocht. Een hele uitdaging leek ons met een auto die niet meer mocht kosten dan € 500 en die toch deze tochten moest kunnen doorstaan.

Bij deze willen we nogmaals alle betrokkenen hartelijk danken voor hun inzet, verhaal en tijd!

Bekijk hier de foto's!