Nieuws

In de herfstvakantie, van zondag 14 tot en met vrijdag 19 oktober, vindt het Oerfestival De Maashorst plaats. Natuurbeleving, cultuurhistorie, archeologie, streekmarkten en heerlijke proeverijen staan hierbij centraal. Als ondernemer in De Maashorst is dit hét podium om jezelf te laten zien, horen en presenteren, op welke manier dan ook.

Tijdens Oerfestival De Maahosrst is er van alles te beleven; je voelt het, je ruikt het, je proeft het. We gaan terug naar de oorsprong van ingrediënten op en rondom de Maashorst. We maken kennis met smaakvolle bereidingen van de meest uiteenlopende en verrassende lokale gerechten. Onze smaak en reuk wordt geprikkeld. We denken maar één ding; dit smaakt naar meer... Zet het vuur hoog! De Maashorst kookt over, Oerlekker!

Op zondag 14 oktober is er een Oerlekker-plein waar diverse partijen zich kunnen presenteren en bezoekers kunnen proeven en beleven waar Oerlekker Maashorst voor staat. Als ondernemer in de Maashorst hét podium om jezelf te laten zien, horen, presenteren op welke manier dan ook. Oerlekker eten uit de streek mag hierbij niet ontbreken, maar de organisatie zoekt ook aanbieders van sport, leisure, zorg, retail, bouw etcetera. Bedenk wat de aantrekkingskracht van de Maashorst voor jouw bedrijfsvoering kan betekenen. Haak aan met (bestaande) passende beleefactiviteiten of verras met een spannend nieuw idee voor jouw invulling als deelnemer.

Op www.oerfestivaldemaashorst.nl vind je meer info over data, locaties en mogelijkheden.