Nieuws

Paul Kling nieuw bestuurslid

MKB Schaijk-Reek zwaait Frans Schoppema en Gerard Faassen uit

SCHAIJK – Frans Schoppema en Gerard Faassen namen woensdagavond afscheid als bestuurslid van het MKB Schaijk-Reek. Voorzitter Alfons Smits sprak tijdens een drukbezochte bijeenkomst in De Werkplaets lovende woorden over het tweetal. Paul Kling treedt als nieuw lid toe tot het bestuur van MKB Schaijk-Reek. (foto's: Gerard Faassen)

Frans Schoppema was al sinds 1968 betrokken bij de ondernemersvereniging in Schaijk. Bijna 50 jaar als lid en ruim 40 jaar in een bestuursfunctie. Alfons Smits: “Frans is de derde generatie Schoppema als ondernemer in Schaijk. De vierde generatie is nu actief en samen met je vrouw Antoinette ondersteun je zoon en schoondochter op een voortreffelijke manier.”

Frans Schoppema was van 1976 tot 2005 voorzitter van de Winkeliersvereniging en van 1982 tot heden vice-voorzitter van MKB Schaijk-Reek. Van 1998 tot 2002 was hij daarnaast bestuurslid van de Kamer van Koophandel Oost Brabant en van 2002 tot heden bestuurslid van Platform Toerisme Landerd. Smits: “Frans, je bent een ontzettend gedreven persoon met het hart op de goede plaats. Staat altijd klaar om iets te doen en ik hoef je maar te bellen of je bent er. Ontzettend bedankt voor al je bijdragen in al deze jaren. We zullen je missen.”

Gerard Faassen
Gerard Faassen was sinds 2009 als bestuurslid betrokken bij MKB Schaijk-Reek, als secretaris en penningmeester. Ook voor hem had Smits mooie woorden: “Gerard, je bent een accuraat en plezierig bestuurslid. Het belang van de vereniging staat voorop en de cijfertjes kloppen altijd tot de laatste komma. Geweldig om met zo iemand te werken. Hartelijk dank voor je bijdrage in de afgelopen 8 jaar.”

Bron: Arena lokaal