Nieuws

Samenwerking TU Eindhoven en MKB Zuidoost-Brabant: 
Snel kennisdeling universiteit en bedrijven. TU Eindhoven Innovation Lab gaat het midden- en kleinbedrijf in Zuidoost-Brabant ondersteunen op het gebied van technologische innovatie.

Deze avond waren wij te gast bij Tennisvereniging De Witte Schare in Schaijk. Een geweldig, goed georganiseerde avond door de tennisvereniging in samenwerking met MKB Schaijk-Reek. Een goede opkomst en twee ondernemende avonturiers in ons midden die ons meenamen in hun avonturen van afgelopen jaar.

In de herfstvakantie, van zondag 14 tot en met vrijdag 19 oktober, vindt het Oerfestival De Maashorst plaats. Natuurbeleving, cultuurhistorie, archeologie, streekmarkten en heerlijke proeverijen staan hierbij centraal. Als ondernemer in De Maashorst is dit hét podium om jezelf te laten zien, horen en presenteren, op welke manier dan ook.

Centrumplan Schaijk:
Wat gaat het hard! We zijn er nog niet maar we horen veel positieve reacties van ondernemers, inwoners en bezoekers van buiten Schaijk.

Het college van B en W presenteerde onlangs het bidboek voor Natuurpoort Maashorst. Hierin staan de doelen en ambities die de gemeente wil realiseren met de 'toegangspoort' aan de Palmstraat in Schaijk. De natuurpoort biedt veel kansen voor lokale ondernemers. In het bidboek staan enkele ontwerpvarianten (zie afbeelding) voor de natuurpoort, die ruimte moet gaan bieden voor dagrecreatie, een horecagelegenheid (restaurant, café, snackbar) met terras, verblijfsmogelijkheden en parkeervoorzieningen.