Nieuws

Ouderen en mensen die slecht ter been zijn, maakten tijdens de Moeslandse optocht weer dankbaar gebruik van de Moestempel, een initiatief van Schaijk, een Werelddorp in samenwerking met de Stichting Carnaval.

Op maandag 30 april is gestart met de inrichtingswerkzaamheden in de Schutsboomstraat en een gedeelte van de Runstraat in Schaijk. De werkzaamheden in deze straten duren naar verwachting tot en met 7 september. Wat wordt er gedaan en waar zijn de werkzaamheden precies?

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart organiseerden MKB Schaijk-Reek en de Zeelandse Ondernemers Vereniging (ZOV) op 7 maart gezamenlijk een politiek café in Het Wapen van Reek.

Op hemelvaartsdag 10 mei vindt in De Phoenix in Schaijk van 16 tot 20 uur een banenmarkt voor jongeren plaats. Organisatie is in handen van Tobias Jubbega, preventiewerker jeugd van de gemeente Landerd, en jobcoach William Zegers. “De banenmarkt is bedoeld voor jongeren van 14 tot 27 jaar”, vertellen Tobias en William tijdens de MKB-avond.

In café-feesterij De Potter vond woensdagavond 11 april de voorjaarsvergadering plaats. De bijeenkomst, met cabaretier Rob Scheepers en Eric Riegen als gastsprekers, werd door ongeveer 65 leden bezocht.